Tips voor heren

Tips voor heren

Mooie exclusieve lingerie is één van de meest romantische cadeaus die je aan je partner kan geven. Het is een intiem cadeau waarmee je kan laten zien dat je de ander daadwerkelijk begrijpt en er energie in gestoken hebt om voor haar iets moois en persoonlijks uit te zoeken. Het uitkiezen van de mooiste lingerie is geen sinecure. Het is een precies werkje, geen haastklus er van maken dus!

We hebben de belangrijkste tips voor je samengevat om je behulpzaam te zijn bij je keuzes en valkuilen te vermijden. Een paar minuten concentratie kan je uren plezier opleveren! Heren, het belangrijkste waaraan je moet denken bij het kopen van lingerie voor je betere helft is:

  1. Het is voor haar, niet voor jou
  2. Bereid je voor, ga op onderzoek
  3. Een complete lingerie outfit
  4. Maak er een leuk pakje van
  5. Vraag gerust persoonlijk advies aan Sensual Lingerie By Anita

1. Het is voor haar

Denk aan de ander bij het kopen van lingerie en stem je keuze vooral af op de wens van je partner. Je loopt anders het risico dat je iets koopt dat ze niet mooi vindt en niet gaat dragen, of nog erger alleen voor jou gaat dragen maar zich er niet happy bij voelt. Koop je iets dat jij vooral leuk vindt, dan is de kans groot dat je het niet bij het juist eind hebt.

Vergeet niet waarvoor je dit doet – Je koopt lingerie voor haar…niet voor jezelf – ook al wil jij er ook van genieten! Ga niet over één nacht ijs. Die supermodellen in spannende lingerie maken je gemakkelijk enthousiast en nieuwsgierig. Niks mee mis, maar jij wilde toch met dit cadeautje zeggen dat jij je partner heel erg lief vindt?

2. Bereid je voor, ga op onderzoek.

Ga niet onvoorbereid lingerie kopen. Als je haar maat niet exact weet, doe dan geen poging de maat te raden. Weet gewoon haar maat. Kortom, doe je huiswerk voordat je lingerie gaat bestellen. Wacht totdat zij een keer wat langer de deur uit is en ga op onderzoek uit in haar lingerielade. Wees heel precies met het terugleggen van de lingerie want anders zal zij merken dat je in haar laden gesnuffeld hebt.

Probeer labels te ontdekken aan haar beha en slipjes waarin de maten vermeld zijn. Kom je er niet uit, neem dan gerust contact met ons op.

3. Complete lingerie outfit

Ken je je partner goed of weet jij precies wat je wilt, ga dan vooral je gang en verwen haar en jezelf met een verleidelijke lingerie outfit! Denk ook eens aan een verleidelijke Robe de Nuit Luna of een sensuele Body Floccato Nero voor je lieftallige.!

Eén of meer slipjes? Als je een mooie BH koopt voor je partner, bedenk dan dat een setje altijd mooier staat dan een BH met een los slipje. Veel vrouwen kopen bij een BH meerdere slipjes. Voordeel is dat het setje dan langer meegaat en ze het setje vaker kan dragen. Bijkomend voordeel is dat je een spannende string slip kunt geven en een wat hoger vlinderslipje. Ons advies is dus: draag setjes en bestel meerdere slipjes bij één BH.

4. Maak er een leuk pakje van. Presentatie is alles! Zorg voor een spannend uitpakmoment.

Bij Sensual Lingerie By Anita wordt elk lingerie item apart in een luxe opberg box geleverd. Pak het mooi in en doe er zelf nog een persoonlijke boodschap bij, een lief kaartje of een mooie brief. Jij bepaalt de sfeer. Je laatste optie voor als ze je cadeau echt niet mooi vindt is de factuur. Neem contact met Sensual Lingerie By Anita op mocht je zorgvuldig uitgekozen cadeau niet in de smaak vallen. Zorg dat de labels bij het product zitten en intact zijn. Bedenk wel dat gedragen lingerie niet geruild kan worden, dat zou niet hygiënisch zijn.

5. Vraag gerust persoonlijk advies aan Sensual Lingerie By Anita.

Het is altijd een optie om even contact met Sensual Lingerie By Anita op te nemen om advies te vragen. Zorg dat je dan een goed beeld hebt van wat zij in de lingerielade heeft of wat jij haar wilt geven. We nemen alle tijd voor jou want het gaat tenslotte om jouw persoonlijk cadeau!