Me Time By Anita

Sensual Lingerie is voor mij verleiding, schoonheid en sensualiteit in één. Het jezelf in de watten leggen gevoel. In deze drukke en onzekere tijden waarin je geleefd wordt is het fijn om momentjes voor jezelf te creëren, Tijd voor jezelf moet je echt maken. Daar hoort ook jezelf verwennen bij. Te vaak zetten wij vrouwen onszelf op de tweede of derde plek.

We zijn het waard om mooi te zijn en ons goed te voelen. We zijn het dus ook waard om voor onszelf mooie handgemaakte lingerie te kopen. Natuurlijk is haute couture lingerie een luxegoed. Gelukkig merk je echt een kwaliteitsverschil bij mijn exclusief lingerielabel Sensual Lingerie By Anita. Mijn lingerie wordt van haute couture stoffen gemaakt en dat voel je op je huid. Mijn handgemaakte lingerie laat jou stralen zoals je bent.

Ik ben heel eerlijk als ik thuiskom van een lange dag werken, dan doe ik het liefste mijn haren in een staart en trek lekker makkelijke kleren aan. Maar heb ik een feestje of ga ik met mijn man uit eten dan vind ik het leuk om me op te doffen inclusief jurkje, High Heels en natuurlijk een bijpassend lingeriesetje van  By Anita daarbij aan te doen.

Sensual Lingerie By Anita is meer dan lingerie.
Laat je schoonheid zien.  Met nét dat beetje spanning. Verleidelijk maar altijd elegant en sierlijk.

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn lingerie Boutique en wens je veel ‘sparkling en sensual moments!’

Liefs Anita,